zonder dat ik het wist stond Zatthu afgelopen mei in de Libelle! Hoe leuk is dat. En dan ook nog een link met onze modieuze koningin Maxima! Zij ziet er natuurlijk altijd uit om door een ringetje te halen én ze staat erom bekend dat ze enorm van (opvallende) sieraden houdt. En ik heb het idee dat statement oorbellen haar favoriet zijn als het over sieraden gaat. De oorbellen die ze op deze foto draagt heb ik eerlijk gezegd nooit gezien, superleuk natuurlijk dat Libelle mijn oorbellen gevonden heeft in hun zoektocht naar een paar look-alike oorbellen.  Het item in de Libelle is hier terug te lezen Royal trend alert 2022: Máxima gaat voor statement oorbellen (en híer koop je look-alikes voor weinig)” 

 

Zatthu staat vaker in de bladen maar niet van alle artikelen ben ik op de hoogte. Vorig jaar zomer stond er onverwachts een lieve mevrouw voor de deur, op zoek naar de oorbellen die in het maandblad Linda. stonden. Nu verkoop ik eigenlijk alleen maar online en is het mogelijk om op afspraak een bestelling op te halen maar voor deze lieve mevrouw heb ik natuurlijk een uitzondering gemaakt en heeft ze een mooie set oorbellen voor haar dochter uitgekozen. Zie jij Zatthu verschijnen in een blad? Laat het mij weten en je ontvangt dan een kortingsvoucher voor een sieraad naar keuze!