Zatthu.nl

20% extra korting op alles | Code: summersale20
Shop

Betalen

Betalen

Betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie. We bieden de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL Betalen met iDeal betekent dat je het gevraagde bedrag online via je eigen bank betaalt. Dit gaat makkelijk en volgens dezelfde beveiligingseisen als jouw bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. De service is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, ING, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, Bunq, MoneyYou en Svenska Handelsbanken.

Paypal Betalen met PayPal gebeurt via een door jouw aangemaakte PayPal-rekening. Na het kiezen voor deze betalingsmogelijkheid wordt je doorgeleid naar PayPal waar je met jouw e-mail adres en PayPal-wachtwoord kunt betalen. Bij deze betalingsmogelijkheid hoef je dus nooit meer bankrekeninggegevens of creditcard gegevens te tonen.

Klarna (achteraf betalen) Bestel online en betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Klarna is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met ‘Klarna’. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wilt houden. Van Klarna ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht! Zo simpel is het!

Sofort banking Bestellingen kan je ook via SOFORT Banking betalen. Vul in het systeem van SOFORT Banking je bankgegevens in, jouw bank (ING, Rabo, ANB Amro enz) verzorgt dan de betaling voor je. Je hoeft dus niet zelf een account bij SOFORT te hebben.

Bancontact Woon je in België en heb je een Bancontact kaart? Voer dan bij het afrekenen het nummer en de vervaldatum van je Bancontact kaart in. Je wordt dan doorgeleid naar het online banking systeem van je bank.

Creditcard Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren via onze beveiligde SSL-procedure. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte en vlekkeloze afhandeling. We accepteren American Express, MasterCard en Visa. Zodra de maatschappij je betaling heeft goedgekeurd, versturen we de bestelling.

Fashioncheque In de betaalomgeving van onze webshop kan je Fashioncheque selecteren als betaalmiddel (net als iDEAL). Zodra je op “bestelling plaatsen” klikt, kom je in de betaalomgeving van Fashioncheque. Hier kun je de code van je Fashioncheque invullen.

VVV Giftcard In de betaalomgeving van de onze webshop kan je de VVV Giftcard selecteren als betaalmiddel (net als iDEAL). Er wordt gevraagd om de 19-cijferige code en pincode in te vullen. Als je aankoopbedrag hoger is dan de kaartwaarde kan je het resterende bedrag met een ander betaalmiddel afrekenen.

Webshop Giftcard In de betaalomgeving van onze webshop kan je de Webshop Giftcard selecteren als betaalmiddel (net als iDEAL). Zodra je op “bestelling plaatsen” klikt, kom je in de betaalomgeving van de Webshop Giftcard. Hier kun je de code van je Webshop Giftcard én de veiligheidscode invullen.

De waardering van www.zatthu.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 177 reviews.